Palvelut

Kerro sinä - ME TOTEUTAMME

Tuotamme ohjelmapalveluita yrityksille, yökerhoihin, yksityistilaisuuksiin tai ihan mihin vain. Rakennamme palvelukokonaisuuden asiakkaamme tarpeet huomioiden. Meiltä löytyy DJ:t Juontajat, koomikot ja vaikkapa karaokevetoa… Rakennamme juhliin tunnelmavalaistukset, pystytämme lavan, äänentoiston ja diskovalot… Kaikki avaimet käteen periaatteella.

DJ-PAKETIT mm: – 7” vinyylidisco – New Romantics / High Energy – 12” kasari/ysäriretrodisco – Rock disco – Iskelmädisco – Italodisco – Tenavadisco – Cocktailtilaisuus tai  vaikkapa asiakkaan itse määrittelemä. Meiltä MYÖS: – JUONNOT – ÄÄNENTOISTO – VALAISTUS – DJ-LAITTEIDEN MYYNTI JA VUOKRAUS

Tarjoamme viihdealan palveluita laidasta laitaan…

DJ Palvelut

Ammattitaitoiset ja kokeneet tiskijukkamme loihtivat juhliinne juuri oikeanlaisen tunnelman, olipa kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, hääbileet, yritystilaisuus, yökerho, limudisko, tai jokin muu. Nimeä sinä, me toteutamme.

Pitkän kokemuksen ansiosta DJ:llämme on silmää ja tilannetajua. Levyjen vaihtaminen ei ole teknisesti vaikeaa, mutta tunnelman luominen ja bileiden rakentaminen on koko homman perusta.

Kelpuutamme DJ-artisteiksemmevain kokeneita ja luotettavia konkareita! Artistimme edustavat kattavasti eri musiikkityylejä, jopa hyvin eksoottisiakin.

Juontajat ja koomikot

Jos juhliinne tarvitaan sujuvasanainen juontaja, tai vaikkapa koomikko, löytyy meiltä myös ratkaisu niihin tarpeisiin. Palveluun kuuluvat luonnollisesti tarvittava tekninen toteutus.

Voimme tarjota palvelua esim. juhliin, promotilaisuuksiin, messuille, lanseerauksiin ja festareille.

Äänentoisto- ja valolaitteet

Toteutamme äänentoiston ja valaistuksen sekä vuokraamme kalustoa.

Kalustostamme löytyy: DJ laitteita, PA-laitteita, Mikrofoneja, Valoa, Savukoneita ja telineitä + esiintymislavoja.